Seni Tembikai

Ala…gambar-gambar kat atas ni dah biase tengok kat kenduri kahwin…Okay, jom tengok yang luar biase lak… Macam sedap kan..yum..yum Yang ni paling geli, ade sape-sape nak try??

Pokok berbuah bentuk muka orang

Sepohon pokok berbuah bentuk muka orang ni terjadi di thailand, Aku sendiri pun tak sure macam mana pokok ni boleh berbuah macam ni. tapi aku rase cara nak dapat shape kat buah ni same macam buah tembikai petak. So, aku rase diorang letak topeng kat buah ni…hurm..spesis pokok ape ni?… Read more