Celcom Jahat…haha

Video-video ni membuktikan betapa jahatnye celcom….Korang tak caye??? Tengok video ni… VIDEO celcom 1 VIDEO celcom 2 VIDEO celcom 3 haha…Ape-ape pun aku sayang sangat kat celcom broadband aku, walaupun kadang-kadang aku tak puas hati dengan servis dier,tapi kalau takde celcom broadband…takde la blog ni…hoho Gambar dari: perisik-rakyat.com

Tak boleh Update- Celcom Broadband buat Hal

Sori semua, nampaknya dah hampir 3 hari takde post baru. Aku bukan sengaja, internet aku terlampau slow sampai aku nak masuk kat blog sendiri pun problem. :jahat:

Celcom ade broplem bile aku nak upload gambar @ download gambar…

Hoho..jangan suruh aku pegi Cc, sebab aku tak suke pegi sane.