Gambar Piala Dunia Setelah di “Photoshop”

Jom sekodeng gambar-gambar semasa Piala Dunia lepas setelah di “Photoshop”kan…

9 Kotak Tisu Unik

Macam-macam jenis kotak tisu ada. Kreatif betul designer kotak tisu ni. Dapat yang macam ni kan best. Cool je tarik tisu dari cawan. Kotak tisu buah-buahan pun ada. Kotak tisu yang mengerikan, keluar daripada hidung dia. Geli pun ada. Haha. Kononnya macam buat magik la, keluarkan tisu daripada topi magik…. Read more

Pelik Tapi Benar

Jom tengok koleksi gambar pelik tapi betul-betul berlaku..Hurm…macam-macam la kat dunia ni =)

Arca Pelik dan Menarik Seluruh Dunia

Ok, kali ni koleksi sculpture pelik plak.. Sculpture tu arca la dalam bahasa Melayu kan..hehe. Okeh, koleksi ni diambil dari rawak kat internet tak sure la pulak dari mane. lembu seekor angkasawan …haha Oh…tolong!!! Lemas ni…. Ah!!, Monster gigit bontot !! Jari sape putus ni??? Aku boleh tembus dinding…korang boleh… Read more

Lembu macam Alien di Thailand

Pertama kali tengok benda ni memang macam alien pun tapi sebenarnye lembu yang dilahirkan cacat. Kajian mendedahkan ‘alien’ tu lebih kurang macam bayi manusia sebab kaki depan dia lebih kurang macam tangan. Ia ditemui di Thailand. Penduduk kat situ pulak, buat la adat-adat diorang untuk pengebumian ‘alien’ ni untuk elak… Read more