Gambar iklan.

Pengiklanan memerlukan idea yang menarik untuk menarik minat pengguna. Contoh nya di televisyen, iklan yang menarik bagi aku ialah iklan maxis. Dia guna lukisan yang dipotong dan hanya jari untuk mengiklan produk maxis. Gambar – gambar kat bawah ni merupakan antara idea pengiklanan yang menarik dan kreatif.

Roti berdarah.

Mayat dan anggota badan yang berdarah. Apa kaitannya dengan roti kan? Kalau roti ada kaitan dengan mayat dan anggotan badan yang berdarah pulak, apa masalahnya? hahaha. Ini kreativiti masing – masing. Bagi penggemar roti, tak kisah la dari jenama apa pun. Diharap gambar – gambar di bawah ni tidak menjejaskan… Read more