Gelagat Siti Nurhaliza

Gambar-gambar ni dah lame da. Cume baru tengingat nak post kat sini bila Muhammad Afiq Abd Rashid cakap kat fanpage facebook yang dia nak citer pasal siti nurhaliza…hehe.

Gambar iklan.

Pengiklanan memerlukan idea yang menarik untuk menarik minat pengguna. Contoh nya di televisyen, iklan yang menarik bagi aku ialah iklan maxis. Dia guna lukisan yang dipotong dan hanya jari untuk mengiklan produk maxis. Gambar – gambar kat bawah ni merupakan antara idea pengiklanan yang menarik dan kreatif.