Gambar Piala Dunia Setelah di “Photoshop”

Jom sekodeng gambar-gambar semasa Piala Dunia lepas setelah di “Photoshop”kan…

Koleksi Gambar Lawak & Pelik Part 1

Jom layan gambar-gambar pelik dan kelakar ni… huhu

Penyeluk Saku Kanak-kanak

Aksi-aksi penyeluk saku kanak-kanak bukan cute tau..hoho..Kecik-kecik dah nak jadi toyol. Kan kantoi.

Bila Kucing Bersenam

Nak tengok gambar-gambar bila kucing bersenam?? Klik kat sini…. Serius comel.

Gelagat Siti Nurhaliza

Gambar-gambar ni dah lame da. Cume baru tengingat nak post kat sini bila Muhammad Afiq Abd Rashid cakap kat fanpage facebook yang dia nak citer pasal siti nurhaliza…hehe.

Papan Iklan di Indonesia

Kempen pilihan raya di indonesia korang tak percaya, jom tengok gambar-gambar ni: Kalau di Malaysia “cucilah tangan dengan bersih” tapi diorang “Makan dan minum menggunakan tangan kanan”… hurm, diorang selalu guna tangan kiri kah? Ni plak poster pilihan raya diorang: gambar seorang calon kat bawah ni dikaburkan, sebab telah meninggal… Read more

Iklan Sayangi Alam Sekitar

Kesian kat binatang-binatang ni jadi mangsa..huhu. Apa-apa pun sama-sama la kita menjimatkan tenaga dan menjaga alam sekitar ye. Gambar-gambar ni mempunyai banyak mesej kepada kita. Contohnya macam jangan bazir air, letrik dan juga sayangi tumbuh-tumbuhan.