Koleksi Gambar Lawak & Pelik Part 1

Jom layan gambar-gambar pelik dan kelakar ni… huhu

10 tisu tandas yang unik dan menarik

Tisu tandas pun ada macam-macam design. Tisu tandas rumah korang design macamana? Sayang nak guna ni hahahahahaha.

Pelik Tapi Benar

Jom tengok koleksi gambar pelik tapi betul-betul berlaku..Hurm…macam-macam la kat dunia ni =)

Gambar Penyebuk yang Gedik

Korang pernah tak menyebuk masa orang lain ambil gambar?? Ala, tapi tu biase la kan. Tapi jom kita tengok bila haiwan menyebuk jugak nak ambil gambar.

Gajah nak jadi Panda

Zaman sekarang ni gajah pun nak jadi panda..haha. Sebenarnya gimik je. Gajah-gajah ni di cat untuk tujuan pertunjukkan di Bangkok. Lagi pun gajah ni macam tak kisah je diorang jadi panda, comel la kot.

Ubi Kentang bentuk Orang

Korang ingat lagi tak post pasal ubi kangkang? haa…. tapi kali ni ubi ni betul-betul bentuk macam orang. Seorang petani daripada Langzhong, China telah menemui ubi berbentuk orang diantara tanamannya. Panjang ubi ni lebih kurang 62cm. Pastu petani tu cakap: Zheng said: “I don’t know whether it is good or… Read more

1Malaysia ku yang pelik

Koleksi gambar-gambar 1malaysia ni aku dapat pagi tadi kat email… haha. tak sangka negara aku ni pelik-pelik jugak ek perangai

Ubi Kangkang -Pelik Betul

Ubi kangkang Sejenis ubi berbentuk aneh telah dijumpai oleh seorang penduduk tempatan. Ubi tersebut dinamakan ubi kangkang kerana ia benar-benar menyerupai kaki seorang manusia yang sedang mengkangkang. Penemuan ini mencetuskan banyak tanda tanya dikalangan orang ramai, para pengkaji dan peminat mistik. Adakah penemuan ubi ganjil ini mempunyai kaitan dengan benda… Read more

Oh.. Pokemon dan Pikachu

Heh, sape tak kenal dengan kartun kiut-miut ‘pokemon’. Dulu memang aku layan katun ni, minat habis. Tapi minah ni lagi minat giler dengan pokemon ni sampai penuh rumah dia dengan koleksi pokemon

Kepala berkembar.

:fikir: Macam – macam benda pelik sekarang ni kan.. apa maknanya ek?