I Love Akiraceo, Miao~

Ni salah satu blog peribadi yang paling aku suke selain chokilala… hehe. Bagi aku Akiraceo.com memang unik, dia buat komik pasal kehidupan peribadinya dan menggelarkan dirinya miao~. (Karakter Komik ko Memang Comel, aku memang suke kucing ni)

Kartun “Mahathir Mohamad”

Jalan-jalan kat kedai buku popular, pastu tertarik dengan tajuk buku ni “mahathir mohamad”. Terus aku beli. Buku ni menceritakan kisah Tun Mahathir dari kecik sampai lah dia letak jawatan sebagai Perdana Menteri Malaysia. Ape yang best, buku ni dalam bentuk komik… lagi senang nak paham. Ni serba sedikit sedutan daripada… Read more