Kerusi paling unik dan kreatif

Jom kita layan kerusi yang kreatif, cantik dan unik ni. Memang best lah kalau dapat salah satu daripada kerusi ni. Macam tak meyakinkan je boleh duduk ni? Macam sweater cap lah pulak dekat belakang tu. boleh buat letak handphone, PSP atau remote TV. Hahaha. Kerusi buih sabun. Macam percikan sabun… Read more

Iklan Kreatif Mini cooper

Mini Cooper takde la aku minat sangat sebab aku lagi suka beetles volkswagen (memang smart habis). Ok, ape-ape hal jom tengok iklan-iklan ni

Ciptaan Jepun- Pelik dan Tak Berguna

Bila otak dah kreatif sangat macam-macam gadget dicipta. Same la macam orang-orang jepun ni. Jom tengok koleksi ciptaan jepun ni: Mop lantai bayi: senang sikit, takde la sia-sia diorang merangkak merata-rata dalam rumah korang..haha Payung Elak Hujan : Kadang-kadang pakai payung pun boleh basahkan? haa..korang guna la payung ni, dijamin… Read more

Gambar iklan.

Pengiklanan memerlukan idea yang menarik untuk menarik minat pengguna. Contoh nya di televisyen, iklan yang menarik bagi aku ialah iklan maxis. Dia guna lukisan yang dipotong dan hanya jari untuk mengiklan produk maxis. Gambar – gambar kat bawah ni merupakan antara idea pengiklanan yang menarik dan kreatif.