Sungai suci di India.

Hye kepada semua! kita kembali bersiaran langsung dari india lagi. Hahaha. Aku tak tau ini siri apa. Sudah tiga post berkaitan dengan negara india. Jangan fikir aku ni terlalu bersifat perkauman ye. Aku sekadar ingin berkongsi apa yang menarik je.. terpulang bagaimana anda nak menerimanya. Kalini tak sama macam post… Read more

Roti berdarah.

Mayat dan anggota badan yang berdarah. Apa kaitannya dengan roti kan? Kalau roti ada kaitan dengan mayat dan anggotan badan yang berdarah pulak, apa masalahnya? hahaha. Ini kreativiti masing – masing. Bagi penggemar roti, tak kisah la dari jenama apa pun. Diharap gambar – gambar di bawah ni tidak menjejaskan… Read more