Berstail Santai Gaya Kate Middleton

Hmmm..Kate Middleton,, isteri kesayangan Putera William ternyata bijak menggayakan pakaiannya dalam apa jua upacara, tidak kira ketika menghadiri makan malam diraja, mahupun ketika hanya bersantai di shopping mall. Of course … Read More

Drama Bicara Hati

>> Like Fanpage Drama Bicara Hati << Sebuah lagi drama arahan Osman Ali akan mula bersiaran tidak lama lagi. Filem yang diarahkan beliau baru-baru ini telah berjaya mengutip jutaan ringgit. Filem tersebut yang berjudul ‘Ombak … Read More

Arca Pelik dan Menarik Seluruh Dunia

Ok, kali ni koleksi sculpture pelik plak.. Sculpture tu arca la dalam bahasa Melayu kan..hehe. Okeh, koleksi ni diambil dari rawak kat internet tak sure la pulak dari mane. lembu … Read More

Gambar iklan.

Pengiklanan memerlukan idea yang menarik untuk menarik minat pengguna. Contoh nya di televisyen, iklan yang menarik bagi aku ialah iklan maxis. Dia guna lukisan yang dipotong dan hanya jari untuk … Read More