Pelik Tapi Benar

Jom tengok koleksi gambar pelik tapi betul-betul berlaku..Hurm…macam-macam la kat dunia ni =)

29 Rahsia Negara yang perlu diketahui.

Artikel ini dipetik dari Military of Malaysia (Fakta yang saya kemukakan ini mungkin di bawahnya ada yang tidak tepat kerana tidak dapat disahkan kebenarannya. Saya berharap ada pembaca yang akan terangsang mindanya dan cuba mencari kebenaran akan cerita-cerita di bawah ini) Malaysia pernah menghantar pasukan tentera semasa Perang Vietnam bagi… Read more

Video Tape Player.

Dirumah anda masih ada VCR? Video tape player zaman dulu – dulu tu? yang pakai tape gedabak tu. Jangan buangkan kedalam tong sampah ye. ada barang berharga dalam tu. Cuba anda tonton video di bawah, dan cuba anda buka VCR lama anda.. boleh jual tu barang – barang dalam dia….. Read more

Kepala berkembar.

:fikir: Macam – macam benda pelik sekarang ni kan.. apa maknanya ek?