Pelik Tapi Benar

Jom tengok koleksi gambar pelik tapi betul-betul berlaku..Hurm…macam-macam la kat dunia ni =)

Sungai suci di India.

Hye kepada semua! kita kembali bersiaran langsung dari india lagi. Hahaha. Aku tak tau ini siri apa. Sudah tiga post berkaitan dengan negara india. Jangan fikir aku ni terlalu bersifat perkauman ye. Aku sekadar ingin berkongsi apa yang menarik je.. terpulang bagaimana anda nak menerimanya. Kalini tak sama macam post… Read more