Baju daripada Daun

Design ni memang sesuai sangat bagi sape-sape yang kedekut giler nak beli kain— berjimat cermat la katakan. Bila tengok fesyen-fesyen ni teringat plak kat design pakaian orang zaman dulu-dulu sebelum fabrik tercipta. Agaknye macam mane la diorang pakai bila daun tu jadi kering…haha style pakai buang

Roti berdarah.

Mayat dan anggota badan yang berdarah. Apa kaitannya dengan roti kan? Kalau roti ada kaitan dengan mayat dan anggotan badan yang berdarah pulak, apa masalahnya? hahaha. Ini kreativiti masing – masing. Bagi penggemar roti, tak kisah la dari jenama apa pun. Diharap gambar – gambar di bawah ni tidak menjejaskan… Read more