Gelagat Siti Nurhaliza

Gambar-gambar ni dah lame da. Cume baru tengingat nak post kat sini bila Muhammad Afiq Abd Rashid cakap kat fanpage facebook yang dia nak citer pasal siti nurhaliza…hehe.

Perut Budak Tembus Besi 5 kaki

Seorang budak terjatuh dari kawasan pembinaan di india. Tak pasal-pasal pulak terjatuh atas besi 5 kaki ni dan menembusi perutnya. Kemudian dia terus dihantar ke hospital.Budak ni bernasib baik sebab dapat hidup lagi dan tiada organ penting tercedera. (link)