Koleksi Grafitti Tandas

Anda pasti pernah melihat tandas-tandas awam yang diconteng kan. Nampaknya “part time job” ini bukan setakat popular di negara kita, malah turut popular di negara barat. Toilet grafitti yang bermaksud coretan-coretan pada dinding yang menggunakan komposisi warna, garis, bentuk, dan volume untuk menuliskan kata, simbol, atau kalimat tertentu. Apapun, sila… Read more

Tisu tandas -Produk Terbaru Google

Siapa sangka google pun ada produk tisu tandas…hoho

Papan Tanda yang Kelakar di Tandas

Sering kali kita lihat ada banyak papan tanda yang diletakkan di tandas, sama ada untuk peringatan ataupun untuk pengumuman. Ini mungkin kerana sudah menjadi lumrah manusia yang mudah lupa dan perlu diingatkan selalu. Berikut adalah beberapa papn tanda di tandas yang sempoi dan kelakar.. hehehe

Tandas Awam di SWITZERLAND

Salam. Harini mau tunjuk pasal toilet ler. Posting ni dah berangkai dgn post sebelum2 ni..iaitu design unik di singapura (dinding cermin), dan restoran tandas di taiwan.. walaupun masing – masing tiada kaitan. sukati aku la nak kait kan, tul tak? tiada bau busuk yg akan kuar dari blog ni, harap… Read more