Berkawan dengan Cicak

Seorang budak di india ni suka sangat dengan cicak, sampai dia digelar The Indian ‘Lizard Boy’. Hurm, memang dia ni suka sangat dengan cicak ni sampaikan masuk dalam mulut pun dia tak kisah….euwww

Keunikan pesta Tanglung, Teluk Cempedak

Kalau singgah kat kuantan memang tak sah kalau tak pegi Teluk Cempedak. Serius aku cakap, dalam banyak-banyak pantai yang aku penah pegi, Teluk Cempedak la yang paling best…Sebab dia lawa dan bersih. Ceh, aku sedang mempromosikan kuantan beb. Macam-macam aktiviti diadakan kat pantai ni termasuk la pesta tanglung ni, Jangan… Read more