Pengarang Majalah Denmark Tidak Kisah Disaman Keluarga Diraja Britain.

Rasanya baru dua minggu lalu dunia dikejutkan dengan penyebaran gambar separuh bogel Kate Middleton,isteri kepada Putera William.Kini timbul pula masalah yang sama dan kali ini majalah gosip Denmark,Se og Hør telah menyiarkan lebih banyak gambar yang memalukan bakal Permaisuri Britain berkenaan yang dirakam oleh paparazi ketika pasangan terbabit bercuti di… Read more

9 Kotak Tisu Unik

Macam-macam jenis kotak tisu ada. Kreatif betul designer kotak tisu ni. Dapat yang macam ni kan best. Cool je tarik tisu dari cawan. Kotak tisu buah-buahan pun ada. Kotak tisu yang mengerikan, keluar daripada hidung dia. Geli pun ada. Haha. Kononnya macam buat magik la, keluarkan tisu daripada topi magik…. Read more

Arca Pelik dan Menarik Seluruh Dunia

Ok, kali ni koleksi sculpture pelik plak.. Sculpture tu arca la dalam bahasa Melayu kan..hehe. Okeh, koleksi ni diambil dari rawak kat internet tak sure la pulak dari mane. lembu seekor angkasawan …haha Oh…tolong!!! Lemas ni…. Ah!!, Monster gigit bontot !! Jari sape putus ni??? Aku boleh tembus dinding…korang boleh… Read more

Gambar ilusi!

Salam.. Hye.. Untuk entri kali ni, aku ada permainan untuk kalian sume.. Siapa berani, leh cuba.. Di ingatkan, bagi yang ada masalah kencing malam, tidak digalakkan dan dinasihatkan supaya tidak main permainan ni. ok? permainan yang cukup menarik kalau kalian mampu menumpukan perhatian.. tumpukan sepenuh perhatian, dan tgk betul –… Read more