Design Berdarah dalam Rumah

Koleksi design berdalah kat dalam rumah ni ¬†mesti mengejutkan tetamu-tetamu korang yang datang rumah. Gerenti diorang ingat ko psyco + gila…haha.. Seram tul. Watchmen Bloody Doomsday Clock Blood Puddle Pillows Bantal ni sebenarnya mengingatkan korang supaya mengucap sebelum tidur, ingat la korang pun boleh mati semasa tidur [link] Bloody Lamp… Read more

Kucing Nak Bunuh Korang

Percaya atau tak, sebenarnye kucing kesayangan korang terlibat dalam satu konspirasi untuk membunuh korang. Diorang pun tak dapat tolong korang, sebab tu memang dah jadi tabiat diorang. Tak percaya? Cuba tengok tanda-tanda ni…. kalau korang kucing kesayangan korang ade sikap-sikap macam ni baik korang hati-hati..huhu