Gambar iklan.

Pengiklanan memerlukan idea yang menarik untuk menarik minat pengguna. Contoh nya di televisyen, iklan yang menarik bagi aku ialah iklan maxis. Dia guna lukisan yang dipotong dan hanya jari untuk mengiklan produk maxis. Gambar – gambar kat bawah ni merupakan antara idea pengiklanan yang menarik dan kreatif.

Lady Leaya dah 20 tahun..hehehe

Shifaa & eSempoi.com Hepi besday kat kawan baik aku yang sorang ni, dah 20 ye ko ek…hehehe. Dier ni pengkritik blog ni jugak, pastu guna nickname lady leaya, Dier ni la yang jage & membebel kat aku, suruh aku makan ubat time aku sakit (aku ni payah sikit nak makan… Read more

Berapa laju jari anda?

Salam. Arini ada game tuk menguji kelajuan jari anda.. jgn guna laptop atau keyboard baru. Game ini sgt memerlukan ketangkasan.. sebarang kerosakan pada keyboard korang, pihak esempoi.com tidak akan bertanggungjawab ataupun menjawab apa-apa.. hehe. Aku pun cuma main selama 5saat.. tp berkali gak la, dan keputusannya: Korang leh main jugak,… Read more

Game Maze yang Menakutkan

Dah boring? Ape kate korang try main game ni….. Jom tengok korang takut ke tak….hehehe Main Game ni @ Tengok video