Model Dikecam Bergambar Di Lokasi Kemusnahan Sandy.

Model terkenal Brazil,Nana Gouvea,30,diselar oleh pengguna internet kerana bergambar di beberapa lokasi yang musnah akibat taufan Sandy.Gouvea yang pernah menghiasi majalah Playboy memuat naik beberapa keping gambar tersebut di laman Facebooknya. Beberapa gambar itu menunjukkan dia bersandar pada sebatang pokok tumbang dan berdiri di atas kereta-kereta yang musnah di sini.Gambar-gambarnya… Read more

Britney Spears Berguru Dengan PSY.

Hajat bintang pop popular,Britney Spears untuk belajar tarian Gangnam akhirnya tercapai apabila dia mendapat kejutan semasa menjadi artis jemputan untuk program Ellen DeGeneres Show.Sebelum ini Britney memang berminat untuk belajar semua rentak tarian itu. Bersama Ellen DeGeneres semalam,penyanyi 30 tahun itu diperkenalkan kepada penyanyi rapper Korea Selatan,PSY yang kemudiannya mengajar… Read more

Berstail Santai Gaya Kate Middleton

Hmmm..Kate Middleton,, isteri kesayangan Putera William ternyata bijak menggayakan pakaiannya dalam apa jua upacara, tidak kira ketika menghadiri makan malam diraja, mahupun ketika hanya bersantai di shopping mall. Of course la..kalau nak jadi isteri putera raja mestilah kena pandai bersolek, bergaya..kan kan?? Takkan la seorang puteri nak berpakaian selekeh gedebeh… Read more

Siti Bidik M16

Wow.! Hanya tu lah perkataan yang dapat eSempoi keluarkan apabila melihat gaya penyanyi nombor 1 negara, Datuk Siti membidik M16 ketika menjalani sesi latihan menembak¬†Platun Seni Rejimen Askar Wataniah (RAW) yang berlangsung di Kem Perdana Sungai Besi beberapa hari yang lepas. Kata Datuk Siti mengulas mengenai latihan membidik M16 yang… Read more

Steven Tyler Suka Memakai Baju Perempuan

MELIHAT cara vokalis rock Aerosmith iaitu Steven Tyler, pasti ramai yang kagum dengan gaya uniknya. Bagaimanapun, anak perempuan Steve, Liv Tyler membocor rahsia bahawa bapanya itu suka memakai bajunya. “Ia kedengaran agak lucu tetapi memang ayah selalu ‘mencuri’ baju-baju daripada almari saya. “Ayah memang suka memakai baju perempuan. Kadang-kala saya… Read more

Barrack Obama & David Cameron Kissing??

Surf punya surf..google punya google..lalu terbelalak lah mata aku dengan 1 penemuan mengejutkan yang aku jumpa dalam Google Image..dimana kat sana ada 1 gambar yang menjadi fenomena dunia semasa sekarang ini iaitu imej gambar Presiden Amerika Syarikat, Barrack Obama dengan Perdana Menteri Britain sedang asyik bercium dengan penuh elegan nya..aikkk..elegan… Read more

Illusi Tapak Kaki 3-D

Tahu tak illusi tapak kaki tu apa? Mari kita tengok apakah ianya yang sebenarnya. Illusi ini adalah lukisan atau gambar pada lantai di jalanan dan juga berimejkan 3-D. Memang menarik, sila tengok di bawah k, siap buat gaya nak terjatuh lagi mamat tu, hehe: Ini semasa diorang nak buat gambar… Read more