[Gambar] DAP Guna Treler Kempen ‘Ubah Sekarang Bersihkan Malaysia’

Kreatif, itulah yang boleh dikatakan dalam aktiviti berkempen Pakatan Rakyat bagi menghadapi Pilihan Raya Umum ke 13  tidak lama lagi. Sebelum ini PKR  berkempen dengan Bas Jelajah Merdeka Rakyat mereka ke beberapa tempat diseluruh negara. Dilaporkan tengah hari tadi, DAP pula telah melancarkan Treler ‘Ubah Sekarang Bersihkan Malaysia‘. Memang gempak… Read more

Kereta Proton Versi Terbaru R3 Terhebat di Pasaran (“=”)

Wow wow woww….ada gaya..ada kelass..ada power..ini lah yang dapat di ulas mengenai versi terbaru keluaran proton iaitu Proton Saga R3, Proton Inspira R3, Persona R3 dan Exora R3 yang akan dikeluarkan tidak lama lagi. Memang gempak giler beb.. Model-model ini akan di upgrade lagi dari segi interior dan exterior bodykit,… Read more

Robot Menari? Gempak Nih..!!

      Pernah tak korang dengan tentang robot perempuan yang boleh menari? Hmmmm..tentu tak pernah kan? Kalau korang nak tahu, sebelum nie ada robot yang pernah dicipta dengan kebolehan menari. Robot ini dikenali dengan nama robot HRP-4C tetapi, kekurangan robot ini adalah, ia hanya boleh menggerakkan bahagian atas tubuhnya sahaja,… Read more

Rahsia Rambut Cantik Kate Middleton

Wow..korang nampak tak apa yang aku nampak..? Kate Middleton dengan stail rambutnya yang sangat menarik.!! Camne dia buat rambutnya nampak macam original ek.? Tak macam hasil ‘goresan’ dan ‘contengan’ salun murahan..!! Of course la beb..dia nie kan ratu England beb..tak mainlah salun-salun ciput..!! Ye tak..?? Hmmm..korang nak tahu tak hasil… Read more

Whitney Houston Meninggal Dunia

  Gempak banget..!! Baru-baru nie, dunia dikejutkan oleh kematian mengejut seorang penyanyi Hollywood iaitu Whitney Houston. Dia ditemui meninggal di hotel penginapannya di Beverly Hilton Hotel pada pukul 3.55 petang pada usia seawal 48tahun. Punca kematiannya masih belum dikenalpasti. Houston mempunyai seorang anak perempuan bersama dengan bekas suaminya, Bobby Brown… Read more

LILYPAD: Bandar Terapung

Lilypad direka oleh Vincent Callebaut, yang berkonsepkan bandar terapung. Designnya betul-betul gempak…Tengok 4 lagi gambar

Siti Nurhaliza dengan Fesyen Tudungnya

Siti nurhaliza Maaf ya cik siti, bukan nak kutuk…tapi fesyen ni memang kelakar la :jahat: Fesyen ni mengingatkan aku pasal design bumbung bangunan yang budak-budak landscape buat, tapi tak ingat plak sape yang buat. Tapi aku rase klau buat design bangunan macam tu mesti gempak :korek2: Daripada http://malaysiacelebs.blogspot.com p/s: Rasenye… Read more