Berkat Mengasihi Kucing.

Kisah ini mengenai seorang wanita tua berasal dari Perak ketika menunaikan haji.Wanita ini sudah tua dan uzur,lututnya lemah dan sentiasa sakit.Dia terpaksa mengunakan kerusi roda semasa tawaf dan saie.Waniat tua … Read More

Air Berkarbonat Punca Gemuk.

Menurut tiga kajian terbaharu yang disiarkan di Washington,Amerika Syarikat pada minggu lalu mengesahkan bahawa terdapat kaitan antara minuman manis berkarbonat dan air buah-buahan yang mengandungi kandungan gula tinggi dengan penularan … Read More

Koleksi Kucing Gemuk

Kucing-kucing ni gemuk mungkin sebab baka ataupun malas bersenam.Ni la akibatnya kalau dah manja sangat…hoho…sampai nak bangun pun tak larat.. kesian..

Kucing yang Gagal jadi Kucing

Macam biase la, mesti ade jugak post pasal kucing-kucing ni. Nak Tahu kucing ni gagal jadi kucing?? Jom tengok koleksi gambar ni =) lol

Coklat yang Sayang untuk Dimakan…

Coklat memang menjadi kegemaran semua orang tak kira la lelaki ke perempuan tua ke muda ke. Walaupun kononnya coklat tidak baik untuk kesihatan dan akan menggemukkan, tetapi ia tetap menjadi … Read More

22 Ciri Orang Mencintai Kamu

1. Orang yang mencintai kamu tak pernah memberikan alasan kenapa dia mencintai kamu yang dia tahu di matanya hanya ada kamu satu2nya. 2. Kalau kamu sudah memiliki kekasih dia tak … Read More