Lawak Polis dan Pemandu Antarabangsa

Kisah ini terjadi pada tahun 1990 semasa aku dan seorang rakan hendak mencari kedai spare-part motor. Aku yang pada masa itu memiliki lesen ‘L’ dengan penuh bangga lagi confident membawa motor kapcai ayahku untuk mencari kedai spare-part motor tanpa perancangan ke arah mana kami harus cari kedai tersebut . Di… Read more

Justin Bieber & Minyak Wangi

Korang pernah dengar tak minyak wangi yang dinamakan “Someday”? Itu lah minyak wangi hasil ciptaan kreatif penyanyi remaja Barat paling popular skang nih..sapa lagi kalo tak Justin Bieber. Minyak wangi keluaran terbaru ini telah dirasmikan pengeluarannya oleh Justin Bieber sendiri di Macy Herald Square, New York pada 23 Jun yang… Read more

Bas Sekolah di Jepun

Apa yang menariknya pasal bas Sekolah di jepun??? Mesti la lagi canggih kan. Haa…ni la bas sekolahnya, luar nampak macam biasa tapi dalam…. waa…terkejut tengok, best giler la siap dengan komputer. Maknanya korang takde la boring time nak pegi sekolah. boleh online facebook kejab. ni pulak gambar bas di india,…… Read more