Kutipan Terkini Filem Adnan Sempit 2 Dan Komen Peminat

Setelah memulakan tayangan pada 23 februari lalu, peminat tentu menunggu2 berapakah kutipan terkini filem Adnan Sempit 2 ini. Namun masih terlalu awal untuk mengira kutipan kerana belum masuk seminggu lagi tayangannya. Tetapi dari segi komen2 penonton, memang agak positif. Layan Fanpage Adnan Sempit 2 —> https://www.facebook.com/pages/Adnan-Sempit-2-Sampai-Ke-Lubang-Cacing-Gua-Cari-Lu/250340691716872 Jadi sekiranya anda telah… Read more

Bangau Raksasa Pemakan Manusia

Pulau Flores yang terletak di Nusa Tenggara semakin terkenal dengan adanya penemuan pelbagai jenis fosil ‘makhluk aneh’ yang semakin hari semakin banyak ditemui di sekitar pulau tersebut. Beberapa tahun sebelum ini, rata-rata negara dunia heboh dikejutkan dengan penemuan biawak raksasa, gajah kerdil, tikus raksasa, manusia hobbit,  Homo Floresiensis yang berukuran berkali… Read more

Rekabentuk Pejabat Yang Pelik Tapi Menarik

Sekarang ni, macam2 ada yang kat dunia. Pejabat tempat orang bekerja pun dah berubah bentuk kepada lebih menarik tetapi pelik. Mari kita tengok design pelik yang dibuat oleh orang: Itu yang ada gambar jerung, yang ni plak rekabentuk office dalam gua: Selain tu, ada lagi ni, pejabat ala2 istana:

Sungai Dalam laut!!!

Jika anda seorang penyelam, maka anda harus mengunjungi Cenote Angelita, Mexico. Disana ada sebuah gua. Jika anda menyelam sampai kedalaman 30 meter, airnya air segar (tawar), namun jika anda menyelam sampai kedalaman lebih dari 60 meter, airnya menjadi air asin, lalu anda dapat melihat sebuah “sungai” di dasarnya, lengkap dengan… Read more