Apa Yang Berlaku di Internet dalam 60saat??

Andai kata lah korang tidak online dalam masa 60 saat sahaja, adakah korang rasakan bahawa korang lah orang yang paling rugi di dunia? Sekiranya korang jawab tidak, maka baca dulu fakta di bawah. Lepad tu korang decide lagi keputusan korang yang tadi. 1500+ postingan di blog 98,000 twit terbaru 12,000… Read more

10 Karakter Superhero Paling Aneh

Sebut saja pasal SUPERHERO,,sah tentu korang terfikir tentang Spiderman, Superman, Batman, Catwoman dan banyak lagi kan..?? Hmm..tapi pernah tak korang mengenali superhero2 yang pelik dan tak terkenal yang lainnya..hmmm..tentu tak pernah kan..so di sini, kitorang nak kongsikan msikit mengenai 10 superhero pelik dan aneh serata dunia yang tak pernah korang… Read more

Baby Comel Idaman Kita..

Browse lagi dan browse lagi..alamak..terjumpala eSempoi dengan satu website yang memaparkan gambar-gambar baby yang comel-comel belako..haa..tak percaya ker.?? Saksikanlah sendiri..chak….!                          Haaa…comel-comel kan diorang nie..entah anak sapa lah nie..lepas tengok gambar nie, korang teringin pulak tak nak buat anak yang comel lotey macam yang dalam gambar nie.? Ha..kalau nak,,cepat-cepatlah kahwin… Read more

Penyamun Guna Pistol Palsu Kena Balun

Macam-macam berita la sekarang nie,,ada yang kena rompak, kena bunuh, rogol, tikam lagi..memeningkan kepala..tapi apa yang bakal kitorang sampaikan hari ni pasti mengorangkan beban di kepala kita yang tengah kusut sekarang nie. Penyamun kena balun oleh si mangsa..haaa..menarikkan..?? kita ikuti petikan daripada berita Harian Metro nie.. KAJANG: Tindakan nekad dua… Read more