Sentuhan M Nasir Masih Berbisa – Awan Nano Hafiz Menang AJL26

Seperti yang ramai dah ketahui, juara AJL26 adalah lagu Awan Nano nyanyian Hafiz. Lagu ini digubah oleh M Nasir dan lirik oleh Budi Hekayat. Betul ke nama Budi ni?hehe. Tak kisahlah, lagu tu memang best. Tambahan pula dengan nyanyian Hafiz yang sangat sedap dan memukau. Dah macam lagu asal nyanyian… Read more

Ebook Pakej Usahawan Blog

Salam semua, Untuk tidak membuang masa, saya nak bagitau sikit tentang satu ebook yang baru dikeluarkan oleh penulis ebook yang bernama Amirul Hafiz. Ebook ini adalah tentang cara2 untuk menghasilkan blog yang dapat menjana pendapatan berterusan kepada pemilik blog tersebut. Penulis ebook ini iaitu Amirul merupakan seorang blogger dan juga… Read more