Kuntilanak Oh Kuntilanak..

Maka tersebutlah kisah 3 ekor pontianak yang masing-masing nak tunjuk teror satu sama lain. Lalu diorang pun mengadakan sebuah pertandingan nak tunjuk sapa paling power. Pontianak yang paling muda diberi kesempatan untuk memulakan pertandingan. Lalu dia pun terbang secepat kilat, tak sampai 2minit dah balik. Mukanya penuh dengan lumuran darah,sangat gerun dan menyeramkan. Terus dia… Read more

Hotel Tanpa Bintang

Sepasang suami isteri telah menginap di sebuah hotel pusat peranginan terkenal. Keesokan paginya, ketika mahu keluar hotel, pasangan itu dikenakan bayaran sebanyak RM300. “Hah?? Ini kadar hotel lima bintang.!!Awak tak salah kira ke..??”  Tanya si suami kerana terkejut. Kerana tak berpuas hati, si suami minta dipanggil pengurus hotel dan membantah… Read more

Hadiah Untuk Cikgu – Cerita Kelakar Hari Ini

Suatu pagi di dalam sebuah kelas 4 Slow, di sebuah sekolah rendah, di kawasan pedalaman. Cikgu sedang memberikan cadangan kepada murid-muridnya tentang hadiah sempena Hari Guru esok. Cikgu: Saya tak kisah apa-apa jenis hadiah yang kamu nak berikan. Murid: Tapi cikgu, hadiah yang macam mana? Cikgu: Cikgu cadangkan begini, jika… Read more

Cerita Orang Gila

Ada 26 orang gila, mereka akan menjalani ujian kesihatan di Amerika. Mereka dibawa dengan menggunakan pesawat Hercules yang besar. Ketika di udara, orang-orang gila itu terlalu bising kerana bermain bola di dalam pesawat. Kapten pesawat marah dan menyuruh co-pilotnya untuk menenangkan mereka. “Hoi! Bising sangat nie! Jangan main bola di… Read more