Wanita Dari India Tarik Trak Guna Gigi

Seorang wanita dari negara India yang bernama Seema Bhadoria dan berusia dua puluh enam tahun menarik trak dengan menggunakan giginya. Usaha rekod ini dibuat di bandar Bhopal di negeri Madhya Pradesh di tengah-tengah India. Mari tengok gambarnya dibawah ni: Dikatakan pada masa akan datang, sasaran Seema adalah untuk menarik lokomotif… Read more

Tempat Parking Basikal Yang Menarik

Korang nak tengok benda menarik tak? Mari kita tengok tempat parking basikal yang cool dan sempoi di bawah, contohnya yang sangkut di dinding camni: Yang ni slot untuk parking, tapi biasa je nampak: Kalau yang ini memang menarik, cool giler: Parking basikal sambil makan dan lepak2, haha: Tengok yang ini… Read more

Kerusi-kerusi Rekabentuk Moden Dan Pelik

Biasanya kerusi ni rekabentuknya sama je, mari kita tengok design yang berbeza seperti di bawah: Yang ni siap ada rumput lagi, nak bagi selesa masa duduk: Yang ni memang pelik, haha: Konon kononya magik: Yang ni plak tinggi giler, mau rasa gayat ni:

Berani Mati Punya Orang

Jom tengok koleksi gambar manusia- manusia berani mati. Ada berani? Kalau saya… naik motor pun memang tak pandai la… apa lagi nak terbang-terbang macam ni..haha

Koleksi Setem Termahal di Dunia

Anda pernah tengok filem Setem? Menarik kan filem tu… haha… Mengumpul setem merupakan antara hobi popular di dunia. Ramai penggemar setem sanggup membelanjakan wang yang banyak semata-mata untuk memiliki setem idaman. Berikut antara setem termahal dari seluruh dunia. 1. The Three-Skilling Yellow: $ 2.3 million Setem The Three- Skilling Yellow… Read more