Spesies Terbaru Haiwan Pelik

Dengan keadaan masyarakat moden dengan penggunaan pelbagai teknologi canggih, para penyelidik berjaya menemui pelbagai spesies haiwan pelik yang amat jarang ditemui di dunia. Haiwan-haiwan ini tersorok di tempat-tempat paling terpencil di dunia dan korang pasti terpegun melihat spesies aneh ini..watch out..!!!! :study: 1. Viperfish    2. Yeti Crab    3…. Read more

Pelik Tapi Benar

Jom tengok koleksi gambar pelik tapi betul-betul berlaku..Hurm…macam-macam la kat dunia ni =)

Gajah nak jadi Panda

Zaman sekarang ni gajah pun nak jadi panda..haha. Sebenarnya gimik je. Gajah-gajah ni di cat untuk tujuan pertunjukkan di Bangkok. Lagi pun gajah ni macam tak kisah je diorang jadi panda, comel la kot.

1Malaysia ku yang pelik

Koleksi gambar-gambar 1malaysia ni aku dapat pagi tadi kat email… haha. tak sangka negara aku ni pelik-pelik jugak ek perangai

Persahabatan antara Babi dengan Harimau

Sriracha Zoo memang suke buat haiwan spesis lain jadi kawan baik contoh anjing dengan babi….tapi kali ni diorang letak harimau dengan babi plak…..geli betul dengan hubungan diorang…huhu..sungguh tak cute, tapi yanti kata babi cute sebab kaler pink…entah la via Mirror.co.uk

Kepala berkembar.

:fikir: Macam – macam benda pelik sekarang ni kan.. apa maknanya ek?