Kate Middleton Hamil

Isteri kepada Putera William,Kate Middleton terpaksa bermalam di hospital untuk dirawat akibat alahan mengandung yang teruk selepas pengumuman bahawa pasangan diraja berkenaan dijangka menyambut anak pertama mereka.Keluarga diraja Britain itu mendedahkan berita gembira tersebut pada Isnin,sekali gus menamatkan spekulasi hangat mengenai bayi yang bakal menjadi raja Britain sama ada ia… Read more

Video Doa ‘KO BN’ Di Perhimpunan PAS Di Stadium Sultan Muhammad ke IV

Kecoh seluruh Malaysia apabila doa adik kepada Nik Aziz, iaitu Nik Razi di perhimpunan PAS dekat Stadium Muhammad ke VI baru-baru ini disiarkan di TV3 dan menjadi perbualan hangat. Ada yang mengecam perbuatan ini kerana kata mereka boleh memecah belahkan umat dan bidaah. Ada juga yang menyokong kerana mendakwa Kelantan… Read more

Yusmira Trading Tarik Diri Taja Kelantan Musim Depan

Selepas isu perpindahan pemain Kelantan, Norshahrul Idlan Talaha ke Johor menjadi perbualan hangat seluruh negara, perkara ini amat mengusarkan penaja-penaja pasukan gergasi pantai Timur itu. Sehubungan itu, satu syarikat yang menaja pasukan bola sepak Kelantan selama ini, iaitu Yusmira Trading telah mengambil keputusan untuk menarik diri daripada menaja pasukan itu… Read more

Perang Twitter Rita Dan Ayu Yang Tiada Nokhtahnya.

Rita Rudaini tetap dengan pendiriannya tidak mahu bersemuka dengan Ayu Raudhah bagi menjernihkan perselisihan mereka yang semakin serius dan berlanjutan.Walaupun sebelum ini Ayu membuat kenyataan untuk duduk berbincang dengan Rita mencari jalan penyelesaian bagi masalah mereka berdua tetapi Rita tetap dengan keputusannya. “BUAT apa berjumpa, sudah terlambat dan saya sudah… Read more

Acha Septriasa Pernah Ditawar Berlakon Ombak Rindu??

Acha Septriasa pernah ditawarkan berlakon dalam filem Ombak Rindu?? Biar betul..!! Berita nie sedang hangat dan panas,,yer lah..Ombak Rindu sebelum ini telah meletup dan terbakar hangit apabila dalam masa 5 hari tayangan aje, filem nie dah mencecah kutipan sebanyak RM5 juta..!! Bayangkan kalau Acha membuat keputusan untuk menerima tawaran untuk… Read more

Lawak Giler..

1) Lubang ape yang rasanye hangat, nikmat dan nyaman? Answer: LUBANGun pagi2, tarik selimut pas tu tido balik. 2) Minyak ape yang disukai oleh lelaki? Answer: MINYAKsikan pertandingan bolasepak Liga-M 3) Kuih ape yang bungkusnya di dalam, isinya di luar? Answer: Kuih salah bikin. 4) Binatang ape power Karate? Answer:… Read more

Keputusan Anugerah Industri Muzik (AIM) 2011

Assalamulaikum wbt dan salam sejahtera.. Anugerah Industri Muzik (AIM) 2011 ini sedang bersiaran lansung di Astro Ria Siaran 104. Pelbagai anugerah yang dicalonkan pada malam ini. Rancangan tajaan Celcom ini mendapat sambutan hangat daripada semua artis, penyokong, peminat dan penerbit. Keputusan anugerah ini adalah seperti dibawah:   Artis Baru Terbaik… Read more

Memasak Telur Menggunakan Telefon Bimbit

Pernahkah Anda mengalami masalah ketika hendak membuat telur rebus, air susah dicari dan periuk pun tiada ? Ada cara baru yang lebih efisien dengan memaksimumkan manfaat HandPhone Anda. Tahu caranya ? Berikut tipsnya : Anda memerlukan : * 1 butir telur dan 2 telefon bimbit * 65 minit percakapan dari… Read more

14 Kuasa Hebat Teh – Kelebihan Minum Teh

Anda pengemar Teh? Pastinya anda tersenyum sampai ke pipi mendengar khabar berita ini. Menurut satu penelitian yang di lakukan oleh pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO). Didapati teh mengandungi pelbagai khasiat dan manfaat yang amat berguna. Antara manfaat teh sebenarnya amat banyak, Antaranya seperti yang tercatat di bawah:- 1. Teh mampu membangkitkan… Read more

Kaspersky 2010 untuk dimenangi

Kasperky 2010 untuk dimenangi khas untuk komen tertinggi pada bulan January 2010. Dah lame aku tak bagi hadiah, kali ni ape salahnya kan? Syarat-syarat komen: bukan spam bukan menggunakan emotikon sahaja komen tu jangan la pendek sangat simple kan? komen la cepat. Kalau korang taknak hadiah ni pun takpe, boleh… Read more