Kereta Proton Versi Terbaru R3 Terhebat di Pasaran (“=”)

Wow wow woww….ada gaya..ada kelass..ada power..ini lah yang dapat di ulas mengenai versi terbaru keluaran proton iaitu Proton Saga R3, Proton Inspira R3, Persona R3 dan Exora R3 yang akan dikeluarkan tidak lama lagi. Memang gempak giler beb.. Model-model ini akan di upgrade lagi dari segi interior dan exterior bodykit,… Read more

Harga Kereta Kia Optima Baru – Optima K5

Hari ni syarikat pengeluar kereta negara Naza melancar kereta model baru untuk Optima iaitu Optima K5. Pelancaran dilakukan di pusat pameran Kia Red Cube oleh pengerusi eksekutif naza, SM Nasaruddin. Harga bagi kereta Optima K5 ini adalah RM143,000 termasuk insuran. Apapun, jom layan gambar kereta Optima K5, angkatlah satu, hehe…. Read more

Kereta Jenama Terkenal Diperbuat Dari Kertas

Kereta ini dibuat ala2 kereta Audi tetapi harganya sure tak sama dengan harga kereta Audi yang sebenarnya. Namun ciri2nya dari segi bentuk sama la kot.. hehe: Ini dalam Dashboard kat dalam, canggih tak? haha Tayar bersport rim, agak2 berapa inci punya ini? Dari sudut belakang, nampak kelas walaupun sebenarnya diperbuat… Read more