Bila Bonus Kakitangan Awam 2012 Masuk

Tentu ramai kakitangan awam yang tertanya2 bila bonus kakitangan awam 2012 akan masuk. Menurut pekeliling kakitangan awam, bonus akan masuk berserta dengann gaji bulan Disember 2012. Tapi bila pula gaji bulan disember tu? Oh tarikhnya adalah pada 18 disember 2012. Ada beberapa hari lagi tu. Tarikh gaji ni awal sebab… Read more

Tempahan Proton PREVE Dah Cecah 2,800

Seperti diketahui, Proton Preve telah dilancarkan secara rasmi pada 16 april 2012. Sejak itu, promosi berterus dijalankan dan bakal pembeli boleh melihat kereta Preve di showroon berdekatan. Selain itu, kereta ini boleh ditest drive dan merasa sendiri enjin CFE turbo sepertimana yang ada pada Exora Bold CFE. Kuasa turbo ni… Read more

Lelaki Kacak

Apa yang korang rasa apabila mendengar perkataan lelaki kacak? Tentu anda akan terpikir tentang lelaki yang kacak bukan. Sebagai contoh seperti Aaron Aziz ke, takpun David Beckham ke dan ramai lagi. Tetapi macam mana pula mereka yang tak kacak, adakah mereka boleh jadi lelaki kacak? Sememangnya boleh sepatutnya, sebab lelaki… Read more

Harga Kereta Kia Optima Baru – Optima K5

Hari ni syarikat pengeluar kereta negara Naza melancar kereta model baru untuk Optima iaitu Optima K5. Pelancaran dilakukan di pusat pameran Kia Red Cube oleh pengerusi eksekutif naza, SM Nasaruddin. Harga bagi kereta Optima K5 ini adalah RM143,000 termasuk insuran. Apapun, jom layan gambar kereta Optima K5, angkatlah satu, hehe…. Read more

Pengasas Facebook Lawat Vietnam

Pengasas bersama Facebook, Mark Zuckerberg dilaporkan telah melakukan lawatan rahsia bersama kekasihnya Priscilla Chan ke Vietnam. Kunjungan ini dilakukan untuk sambutan perayaan Krismas baru2 ini. Banyak tempat dia telah pergi melawat seperti Ha Long Bay dikatakan antara tempat menarik di Vietnam Selain itu, dia juga dikatakan ingin berkunjung ke pulau… Read more