Bila dah Ketagih Internet

Bila dah Ketagih internet, macam-macam korang sanggup buat asalkan dapat online. Tak kira la korang ketagih main Facebook, myspace, friendster, twitter, blog sendiri ataupun menyebuk tepi kain orang secara online. Ape yang penting online ye..hehe.. lepas tu semua kerja tak buat, kerja sekolah tak siap, lupa nak makan, lupa nak… Read more“Bila dah Ketagih Internet”

Gelagat Siti Nurhaliza

Gambar-gambar ni dah lame da. Cume baru tengingat nak post kat sini bila Muhammad Afiq Abd Rashid cakap kat fanpage facebook yang dia nak citer pasal siti nurhaliza…hehe.

Nike jual makanan – Just Do Eat

Nampaknya trade mark NIKE ditiru oleh kedai pembuat roti di Taiwan. Daripada trademark asal NIKE “Just Do It” kepada “Just do eat” … hurm..ceh, publisiti murahan…hehe

Siti Nurhaliza dengan Fesyen Tudungnya

Siti nurhaliza Maaf ya cik siti, bukan nak kutuk…tapi fesyen ni memang kelakar la :jahat: Fesyen ni mengingatkan aku pasal design bumbung bangunan yang budak-budak landscape buat, tapi tak ingat plak sape yang buat. Tapi aku rase klau buat design bangunan macam tu mesti gempak :korek2: Daripada http://malaysiacelebs.blogspot.com p/s: Rasenye… Read more“Siti Nurhaliza dengan Fesyen Tudungnya”