10 Karakter Superhero Paling Aneh

Sebut saja pasal SUPERHERO,,sah tentu korang terfikir tentang Spiderman, Superman, Batman, Catwoman dan banyak lagi kan..?? Hmm..tapi pernah tak korang mengenali superhero2 yang pelik dan tak terkenal yang lainnya..hmmm..tentu tak pernah kan..so di sini, kitorang nak kongsikan msikit mengenai 10 superhero pelik dan aneh serata dunia yang tak pernah korang… Read more

Lawak Kad Raya

Pada suatu hari yang ceria, Meenachi sedang bersembang dengan kawan baiknya, Minah.. Meenachi: Aiyooooyooo Minah Minah..,awak dapat tak kad raya yang saya kirim bulan lepas.? Minah: Awak ada hantar ke Meena? Saya tak dapat la.. Meenachi: Ish ish ish, camne boleh tak dapat ek? Minah: Awak ada letak setem ke… Read more

Stail Rambut Berwarna-Warni Selena Gomez

Wow..Selena Gomez warna warni kan rambutnye..?? Kalau dah artis luar negara yang start trend nie, confirm,,! Dalam dua tiga minggu nie,,akan berwarna-warni jugaklah rambut remaja kita di Malaysia nie..jom kita saksikan sama-sama.. * sesaper yg masih sayang kan rambut hitam manisnya tu, jgn tiru aksi merbahaya ini..hehehe..  :korek2:

Papan Tanda yang Kelakar di Tandas

Sering kali kita lihat ada banyak papan tanda yang diletakkan di tandas, sama ada untuk peringatan ataupun untuk pengumuman. Ini mungkin kerana sudah menjadi lumrah manusia yang mudah lupa dan perlu diingatkan selalu. Berikut adalah beberapa papn tanda di tandas yang sempoi dan kelakar.. hehehe

Alat Membunuh Nyamuk yang Paling Extream

Pasti kita akan berasa bengang bila nyamuk-nyamuk durjana mengganggu ketenteraman hidup. Terdapat banyak cara untuk menangkap atau membunuh nyamuk tak kira la cara tradisional ataupun cara yang merbahaya. Tapi yang ini pasti merupakan cara paling extream untuk membunuh nyamuk.. hahaha memang sempoi

Coklat yang Sayang untuk Dimakan…

Coklat memang menjadi kegemaran semua orang tak kira la lelaki ke perempuan tua ke muda ke. Walaupun kononnya coklat tidak baik untuk kesihatan dan akan menggemukkan, tetapi ia tetap menjadi kegilaan ramai. Berikut adalah gambar beberapa bentuk coklat yang unik dan menarik sampai korang pon akan terasa sayang untuk memakannya.