Aku Menyesal kahwin…………..

AKU MENYESAL KAWIN……………….. Ini cerita aku….. Aku baru je kawin, ngan pilihan mak aku. Aku tak penah kenal pon dia. Tapi mak punye pasal kan, aku terpaksa follow je la. Arghh, nyesal giler kawin.. Kalau dulu masa belom kawin, ikut suka aku je nak tido kol brape, nak bangun kol… Read more

Lelaki Kacak

Apa yang korang rasa apabila mendengar perkataan lelaki kacak? Tentu anda akan terpikir tentang lelaki yang kacak bukan. Sebagai contoh seperti Aaron Aziz ke, takpun David Beckham ke dan ramai lagi. Tetapi macam mana pula mereka yang tak kacak, adakah mereka boleh jadi lelaki kacak? Sememangnya boleh sepatutnya, sebab lelaki… Read more

Cinta Mat RoCk !

ha..!! Kengkorang..!! Nie lah surat cinta mat rock kepada aweknya yg tercinta..huuuuu….macamana pon si mat rock nie nak berjiwa jiwang pada kekasihnya, tetap tak bleh..tak menjadi..dek kerana jiwa nya yang mat rock kebabomm tu..!! layan habis beb..!! Salam Amacam awekku?? Lu orait ka? Wa harap lu ok2 je. Awek gua,… Read more

Mengapa Berjanji Guna Jari Kelingking?~sebuah cerita cinta..

Pada zaman dahulu, ada seorang puteri yang sangat cantik dan ayu. Kulitnya gebu putih berseri,tubuhnya montok bak biola, bibirnya semekar bunga delima, rambutnya hitam berkilat bak sutera, senyumnya indah menawan sukma..cheewaahhhh..  Banyak putera raja yang terpikat dan ingin melamarnya namun dia tidak serta merta menerima mereka. Puteri itu membuat pelbagai… Read more