Rahsia Kejelitaan Spesies “Kak Pon”

Dia datang..dengan lenggang lenggoknya..dia datang..dengan senyum simpulnya..dia datang..mendebarkan hatiku…. Pasti anda masih ingat lagu yang popular dengan iklan tong gas Petronas ini kan..?? Si ‘dia’ yang dimaksudkan dalam lagu ini … Read More

Harta Karun Dalam Perut Ikan Pari

Waaa….terkejut tengok gambar ni, macam-macam ada. Tak sangka pulak dalam perut ikan pari korang boleh jumpa harta karun….hebat tak??

Telefon Bimbit yang Paling Kebal

Sekarang ini telefon bimbit sudah menjadi keperluan dan bukan lagi kehendak. Agak mustahil untuk seseorang itu tidak mempunyai telefon bimbit kerana ia bukan sahaja digunakan untuk tujuan komunikasi tapi banyak … Read More

Eye on Malaysia Melaka Disita..

Roda gergasi yang menjadi salah satu sumber tarikan di Melaka disita pada jam 9.30 pagi semalam disebabkan hutang. Secara jujurnya, Eye on Malaysia Melaka takde la best sangat. Pada siang … Read More