PSY Ajar Tarian ‘Gangnam Style’ Di Hollywood.

Populariti Gangnam Style membawa PSY sampai ke Hollywood.Pada khamis lalu,PSY mendapat undangan khas untuk tampil di acara penghargaan MTV Video Music Awards (VMA) 2012 yang diadakan di stadion LA Staples Center. PSY sempat singgah ke sebuah restoran bernama Katsuya untuk bertemu dengan sekumpulan peminatnya di sana serta mengajar mereka tarian… Read more

Rahsia Rambut Cantik Kate Middleton

Wow..korang nampak tak apa yang aku nampak..? Kate Middleton dengan stail rambutnya yang sangat menarik.!! Camne dia buat rambutnya nampak macam original ek.? Tak macam hasil ‘goresan’ dan ‘contengan’ salun murahan..!! Of course la beb..dia nie kan ratu England beb..tak mainlah salun-salun ciput..!! Ye tak..?? Hmmm..korang nak tahu tak hasil… Read more

Whitney Houston Meninggal Dunia

  Gempak banget..!! Baru-baru nie, dunia dikejutkan oleh kematian mengejut seorang penyanyi Hollywood iaitu Whitney Houston. Dia ditemui meninggal di hotel penginapannya di Beverly Hilton Hotel pada pukul 3.55 petang pada usia seawal 48tahun. Punca kematiannya masih belum dikenalpasti. Houston mempunyai seorang anak perempuan bersama dengan bekas suaminya, Bobby Brown… Read more

Nicole “Snooki” Polizzi Tanpa MakeUp??

Korang kenal tak dengan Nicole Polizzi aka Nicole “Snooki” Polizi?? Ala yang kecik genit tue..Kalau tak kenal lagi meh tengok foto dia kat bawah nie..   Ha..kenal tak..?? Apa yang menarik tentang nicole Hari ini adalah dia dengan beraninya telah mendedahkan wajah tanpa make up nya untuk di upload ke… Read more

Alat Dan Gadget Pengintip Yang Sempoi

Kalau kita biasa tengok cerita Hollywood, terdapat banyak jenis alat pengintip yang digunakan dalam cerita2 omputih. Mari kita tengok alat2 pengintip yang canggih terutamanya alat sebesar jari berikut: Yang ini plak ala2 layang-layang, jadi orang tak perasan sangat..hehe: Ada juga yang berbentuk skru tetapi sebenarnya alat untuk mengintip orang: Selain… Read more