Koleksi Setem Termahal di Dunia

Anda pernah tengok filem Setem? Menarik kan filem tu… haha… Mengumpul setem merupakan antara hobi popular di dunia. Ramai penggemar setem sanggup membelanjakan wang yang banyak semata-mata untuk memiliki setem idaman. Berikut antara setem termahal dari seluruh dunia. 1. The Three-Skilling Yellow: $ 2.3 million Setem The Three- Skilling Yellow… Read more

Restoran Pelik di Seluruh Dunia

Terdapat pelbagai bentuk restoran pelik seluruh dunia… Antaranya… 1) Restoran terapung di udara – Ianya terletak di Brussel Belgium. Restoran ini tergantung diudara dan membolehkan anda makan di meja yang terapung di udara.

Penyeluk Saku Kanak-kanak

Aksi-aksi penyeluk saku kanak-kanak bukan cute tau..hoho..Kecik-kecik dah nak jadi toyol. Kan kantoi.

Perhentian bas yang kreatif

Kalau pergi luar negara, macam-macam bus-stop kita boleh tengok. Tapi sekarang dekat Malaysia pun apa kurangnya, dah banyak juga ada bus-stop yang creative setanding dengan negara luar. Hehe. Tapi belum ada gambar, siapa yang ada gambar bolehlah kongsikan dekat sini.

Kerusi paling unik dan kreatif

Jom kita layan kerusi yang kreatif, cantik dan unik ni. Memang best lah kalau dapat salah satu daripada kerusi ni. Macam tak meyakinkan je boleh duduk ni? Macam sweater cap lah pulak dekat belakang tu. boleh buat letak handphone, PSP atau remote TV. Hahaha. Kerusi buih sabun. Macam percikan sabun… Read more

9 Kotak Tisu Unik

Macam-macam jenis kotak tisu ada. Kreatif betul designer kotak tisu ni. Dapat yang macam ni kan best. Cool je tarik tisu dari cawan. Kotak tisu buah-buahan pun ada. Kotak tisu yang mengerikan, keluar daripada hidung dia. Geli pun ada. Haha. Kononnya macam buat magik la, keluarkan tisu daripada topi magik…. Read more

9 Zebra Cross Terunik

Jom layan sembilan zebra cross yang paling unik di dunia! 1) Plug zebra cross – Kreatif betul diaorang ni boleh buat zebra cross camni. Wayar plug tu dijadikan double line. 2) Words zebra cross – Macam-macam tulisan ada. Sambil nak melintas, sambil tu baca. Agak-agak kena langgar dengan kereta, pasrah… Read more

Rumah $45M milik Tiger Woods

Siapa tak kenal pemain golf terkenal diseluruh dunia ni kan? Rumah mewah bernilai $45M ni sesuailah untuk dia, ada tanah lapang boleh main golf. Source: Lilomag Kawasan ini merangkumi empat buah rumah, iaitu rumah utama, dua rumah untuk tetamu (Jom kita jadi tetamu Tiger Woods! Hehe) dan sebuah rumah pantai…. Read more

Harta Karun Dalam Perut Ikan Pari

Waaa….terkejut tengok gambar ni, macam-macam ada. Tak sangka pulak dalam perut ikan pari korang boleh jumpa harta karun….hebat tak??

10 Wanita Terkejam Didunia

Kat sni ade bebebrapa list pembunuh wanita paling kejam yang pernah tercatat dalam sejarah. Muka je nampak baik tapi hati kejam, tade perasaaan perikemanusiaan langsung.hu