Iklan Piala Dunia FIFA yang kreatif

Berikut merupakan koleksi iklan sempena Piala Dunia 2010 yang amat kreatif di seluruh dunia. 1) Kereta Piala Dunia dari jenis Hyundai

Iklan Kreatif Mini cooper

Mini Cooper takde la aku minat sangat sebab aku lagi suka beetles volkswagen (memang smart habis). Ok, ape-ape hal jom tengok iklan-iklan ni

Papan Iklan di Indonesia

Kempen pilihan raya di indonesia korang tak percaya, jom tengok gambar-gambar ni: Kalau di Malaysia “cucilah tangan dengan bersih” tapi diorang “Makan dan minum menggunakan tangan kanan”… hurm, diorang selalu guna tangan kiri kah? Ni plak poster pilihan raya diorang: gambar seorang calon kat bawah ni dikaburkan, sebab telah meninggal… Read more

Beijing Olympics versi Lego

Koleksi rekaan lego versi olimpik di Beijing. Walaupun dah lame tapi jom tengok rekaan dier lagi detail. Source: HKLUG Update: Aku sudah pun menyediakan update esempoi untuk sebulan, pastu aku buat autopost. Malangnya tak jadi automatik pulak..hu Blog esempoi.com telah pun menerima iklan dari innity !! Yay ( best ke… Read more

Iklan Sayangi Alam Sekitar

Kesian kat binatang-binatang ni jadi mangsa..huhu. Apa-apa pun sama-sama la kita menjimatkan tenaga dan menjaga alam sekitar ye. Gambar-gambar ni mempunyai banyak mesej kepada kita. Contohnya macam jangan bazir air, letrik dan juga sayangi tumbuh-tumbuhan.

Iklan jom makan Pizza

Koleksi iklan jom makan pizza paling kreatif. yumm..yumm, jom makan pizza. Firs time aku makan pizza cam tak berbaloi lak, sebab bayar mahal-mahal tapi makan sikit je. Tapi sekarang dah tak kisah dah, pizza ni kira favourite aku dah sekarang. Kali terakhir aku makan pizza minggu lepas kot time aku… Read more