Jom buat duit dengan NIche

Ebook ni shifa beli bulan lepas dengan harga RM40, serius sangat berbaloi dan berkesan. Sesuai newbie, beginner mahupun expert. Kenapa Sangat berbaloi? ebook ni menerangkan secara detail bagaimana hendak mendapatkan traffic yang berkesan untuk blog korang melalui teknik seo dengan mana-mana keyword yang korang pilih, tak kira lah niche tu… Read more

Pengarah Filem Yasmin Ahmad meninggal Dunia

Al-fatihah kepada Yasmin Ahmad yang meninggal dunia tengah malam tadi setelah koma selama beberapa hari lalu. Beliau dikatakan Yasmin Ahmad telah mengalami serangan strok ketika berada di Sri Pentas TV3 untuk berjumpa dengan Datuk Siti Nurhaliza Taruddin dan suaminya Datuk Khalid Jiwa. Semoga roh beliau dicucuri rahmat….. bernama> Beliau dilahirkan… Read more

Baju daripada Daun

Design ni memang sesuai sangat bagi sape-sape yang kedekut giler nak beli kain— berjimat cermat la katakan. Bila tengok fesyen-fesyen ni teringat plak kat design pakaian orang zaman dulu-dulu sebelum fabrik tercipta. Agaknye macam mane la diorang pakai bila daun tu jadi kering…haha style pakai buang

Gambar iklan.

Pengiklanan memerlukan idea yang menarik untuk menarik minat pengguna. Contoh nya di televisyen, iklan yang menarik bagi aku ialah iklan maxis. Dia guna lukisan yang dipotong dan hanya jari untuk mengiklan produk maxis. Gambar – gambar kat bawah ni merupakan antara idea pengiklanan yang menarik dan kreatif.

AdSense + Chitika | Premium Contest: Menangi Google Android G1 phone, Blackberry Storm, atau iPhone

Wah, semenjak chitika jadi kawan baik google makin makin sayang pulak kat diorang ni…haha. Tadi baru je aku dapat email, chitika buat pertandingan perletakkan adsense + chitika yang terbaik. Hadiah pun best!!

7 Kesilapan Lazim Dalam Mengurus Wang

JIKA anda bercadang mengukuhkan kedudukan kewangan, anda mesti mengenal pasti terlebih dulu kesilapan pengurusan kewangan yang lazim dilakukan supaya anda dapat belajar daripadanya. Gagal Merancang Alasan yang selalu diberikan oleh mereka yang tidak merancang kewangan ialah “Saya sibuk dengan kerja dan keluarga hingga tidak sempat untuk menguruskan kewangan saya”. Sebenarnya,… Read more

Buat Duit Online: Panduan Percuma

Lepas SPM 2005 aku mula buat duit online, check pertama aku dengan adsense kira-kira $500, time tu aku dapat RM1800. Best jugak, duduk mengadap internet dapat duit. Memang sesuai untuk pengangur macam aku..hehe Ramai yang tanya macam mana nak buat duit online?