Transformer Optimus Prime jadi Ampaian Baju

Ape perasaan korang bila korang ade robot sebesar transformer yang dalam filem? Hehe…mesti la bangga wlaupun fungsinya hanyalah tempat pemegang ampaian baju. Ni mesti kes mak marah sebab bawak balik besi buruk..hehe

Cara bijak untuk Tidak Dimakan

Ni la aksi lagak ngeri seekor rusa. Ada ke patut dia pergi main-main dengan geng cheetah? Yang peliknya walaupun cheetah tu siap jilat-jilat leher dia, rusa ni rilek je. Tak tahu la kalau diorang ni dah memang kawan baik kan… atau mungkin jugak cheetah ni dah kenyang..hoho

Sungai Dalam laut!!!

Jika anda seorang penyelam, maka anda harus mengunjungi Cenote Angelita, Mexico. Disana ada sebuah gua. Jika anda menyelam sampai kedalaman 30 meter, airnya air segar (tawar), namun jika anda menyelam sampai kedalaman lebih dari 60 meter, airnya menjadi air asin, lalu anda dapat melihat sebuah “sungai” di dasarnya, lengkap dengan… Read more

10 Wanita Terkejam Didunia

Kat sni ade bebebrapa list pembunuh wanita paling kejam yang pernah tercatat dalam sejarah. Muka je nampak baik tapi hati kejam, tade perasaaan perikemanusiaan langsung.hu

Sayuran Berupa Binatang

Diorang ni macam takde keje je main dengan makanan, tak pasal-pasal macam-macam jenis sayur dapat kita tengok..macam ikan la, itik…khinzir pun ade..haha

Komuniti yang tinggal di Kawasan Perkuburan

Hurm, kesiannye tengok diorang ni. Agaknya miskin sangat sampai kene duduk kat kat kawasan perkuburan…ish,ish. Hidup kat kubur, mati pun kat kubur…hurm

Aiskrim Comel

Alahai, comel tul aiskrim ni, sampai nak makan pun sayang..hehe. Jom tengok koleksi seni aiskrim comel….

Awan Pelik Muncul di Uruguay

Satu pemandangan yang pelik bila awan ni muncul di Las Olas Beach in Maldonado, Uruguay. Gambar ini diambil pada 25 Januari 2009. Pelik betul, nampak macam ade bandar terapung je kat atas tu.. Subhanallah..

Bila Kita ada Kawan Baik yang Cute

Semua orang ade kawan baik kan?? Tak kira la dulu korang ni pernah bermusuh ataupun gaduh-gaduh…Tengok-tengok korang dah jadi kawan baik…hehe. Macam tak logik je kan??