Air Asia tawar diskaun 20 peratus sempena Thaipusam

Air Asia akan menawarkan potongan 20 % diskaun bagi semua penerbangan dari Kuala Lumpur ke 5 destinasi di India sempena hari Thaipusam, tidak lama lagi. Pengguna boleh membuat tempahan daripada Kuala Lumpur ke Bangalore, Kolkata, Kochi, Chennai, Trichy dan sebaliknya dengan diskaun 20 peratus bagi setiap kerusi daripada 25 Januari… Read more

[Video] Kanak-Kanak Lelaki India Dipukul Bapa Tiri

Kejadian ini dikatakan telah berlaku 2 bulan lalu tetapi video perlakuan tersebut telah tersebar baru-baru ini. Dalam video itu dikatakan seorang kanak-kanak lelaki india berumur 2 tahun telah disyaki dipukul oleh ayah tirinya. Antara dialog dalam video itu: “Kau memang degil, tak hormat orang tua! Kalau aku tumbuk kau muntah… Read more

Aishwarya Gembira Jadi Ibu.

Selepas hampir setahun barulah aktres Aishwarya akhirnya sudi untuk berkongsi cerita tentang anak sulungnya,Aaradhya.Sebelum ini,dia dan suaminya mengelak untuk bercakap tentang puteri kesayangan mereka itu. Dalam satu temu bual bersama One India,Aish memberitahu dia sangat bahagia bergelar seorang ibu.Katanya Aaradhya adalah satu anugerah yang paling indah dalam hidup dia.Bekas ratu… Read more

Gambar Anak Aishwarya Tersebar.

Sudah tentu ramai yang ternanti-nanti untuk melihat anak kepada bekas ratu cantik dan juga artis popular Bollywood, Aishwarya Rai bukan? Akhirnya sekian lama menunggu,gambar puteri kepada aishwarya dan abhishek ini bocor juga di internet.Walaupun cuba disembunyikan sekeras-kerasnya oleh ahli keluarga Bachan,namun paparazzi di india memang komited melakukan tugasan mereka.

Ayam, Kambing dan Bag – Lawak Kelakar

Ketika Samy melawat India beliau telah terjatuh dan patah rahangnya. Beliau tidak boleh bercakap. Sebagai pemimpin besar, beliau tetap meneruskan grand tour nya….. Pada minggu terakhir kunjungannya, walaupun masih tidak mampu bercakap, Samy berkeras ingin menghantar mesej kepada rakan-rakan kabinetnya. Lalu Samy menangkap seekor ayam dan menunjukkan ke kamera. Kemudian beliau mengambil seekor kambing, dan menunjukkan ke kamera. Dan akhirnya sekali beliau mengambil beg dan ditunjukkan di depan kamera. Dr Ling adalah orang pertama yang melihat klip video tersebut. Dia berkata, ”Samy ingin memberitahu kita bahawa India mempunyai makanan cukup kerana beliau menunjukkan kita ayam dan kambing dan dia ingin Malaysia untuk menyumbangkan beberapa beg beras. ” Mahathir yang berdiam diri melihat video itu berkata, ”Tidak lah …. apa Samy sedang cuba untuk katakan adalah HE IS COMING BACK. ” Seluruh Kabinet bingung dan melihat kepada Mahathir untuk penjelasan. Mahathir berkata, ”AYAM KAMBING BAG.” (“I AM COMING BACK” dengan accent Indianya).

Bas Sekolah di Jepun

Apa yang menariknya pasal bas Sekolah di jepun??? Mesti la lagi canggih kan. Haa…ni la bas sekolahnya, luar nampak macam biasa tapi dalam…. waa…terkejut tengok, best giler la siap dengan komputer. Maknanya korang takde la boring time nak pegi sekolah. boleh online facebook kejab. ni pulak gambar bas di india,…… Read more

Berkawan dengan Cicak

Seorang budak di india ni suka sangat dengan cicak, sampai dia digelar The Indian ‘Lizard Boy’. Hurm, memang dia ni suka sangat dengan cicak ni sampaikan masuk dalam mulut pun dia tak kisah….euwww

Perut Budak Tembus Besi 5 kaki

Seorang budak terjatuh dari kawasan pembinaan di india. Tak pasal-pasal pulak terjatuh atas besi 5 kaki ni dan menembusi perutnya. Kemudian dia terus dihantar ke hospital.Budak ni bernasib baik sebab dapat hidup lagi dan tiada organ penting tercedera. (link)