Sungai suci di India.

Hye kepada semua! kita kembali bersiaran langsung dari india lagi. Hahaha. Aku tak tau ini siri apa. Sudah tiga post berkaitan dengan negara india. Jangan fikir aku ni terlalu bersifat perkauman ye. Aku sekadar ingin berkongsi apa yang menarik je.. terpulang bagaimana anda nak menerimanya. Kalini tak sama macam post… Read more

Keretapi di India.

Hye! Sebelum ni aku ada post mengenai tiang elektrik bukan? Kalini masih ada kaitan dengan india juga. Tapi jauh kaitan dengan tiang elektrik. Kalini lebih adventure dan lebih serabut. Perbezaan sistem keretapi di Jepun dan di India. Aku tak nak menilai apa – apa, pilihan di tangan anda.. hahaha.

Tiang elektrik di India.

Gambar yang dipaparkan ni tidak mengalami sebarang penambahan efek. Sebelum anda hayati gambar di bawah, cuba anda ingat kembali susuk tubuh seksi tiang elektrik di luar rumah anda. Tiang yang didirikan oleh pihak TNB tu. Cuba anda bandingkan dengan tiang elektrik dibawah ni.. Tiang elektrik di India. Sungguh tragis bukan?… Read more