Bahan Rahsia Coke adalah….

Coca cola merupakan salah satu daripada minuman berkarbonat paling terkenal di dunia.,ia digemari oleh semua lapisan masyarakat tanpa mengira kaya mahupun miskin, tua atau muda. Namun, tahukah anda apa bahan utama yang terdapat dalam minuman tersebut..?? jeng jeng jeng..!! :confused: jawapannya adalah…… AIR LIUR..!! Pelik tapi benar..ini adalah satu fakta.!… Read more

Komuniti yang tinggal di Kawasan Perkuburan

Hurm, kesiannye tengok diorang ni. Agaknya miskin sangat sampai kene duduk kat kat kawasan perkuburan…ish,ish. Hidup kat kubur, mati pun kat kubur…hurm

Arca Pelik dan Menarik Seluruh Dunia

Ok, kali ni koleksi sculpture pelik plak.. Sculpture tu arca la dalam bahasa Melayu kan..hehe. Okeh, koleksi ni diambil dari rawak kat internet tak sure la pulak dari mane. lembu seekor angkasawan …haha Oh…tolong!!! Lemas ni…. Ah!!, Monster gigit bontot !! Jari sape putus ni??? Aku boleh tembus dinding…korang boleh… Read more