Dapat Kekasih Mirip Kate Middleton.

Willem Marx adalah merupakan bekas kekasih pertama kepada isteri waris kedua takhta Britain,Putera William.Willem akhirnya berjaya menemui pengganti kepada Kate Middleton,Shirley Meigh Wood Oakes(28). Namun ada sesuatu yang sangat menarik iaitu kekasih baru Willem memiliki wajah mirip Kate Middleton.Mereka berdua berdua berkenalan beberapa bulan lalu dalam satu parti. Willem merupakan… Read more

Akhbar Ireland Mohon Maaf.

Berikutan penyiaran gambar separuh bogel Kate Middleton di akhbar Daily Star,penerbit akhbar tersebut tampil memohon maaf kerana telah mencerobohi privasi isteri pewaris kedua takhta Britain,Putera William. Kelmarin akhbar itu telah menyiarkan gambar Kate yang kini memakai gelaran Catherine,Duchess of Cambridge sedang berjemur tanpa memakai coli di sebuah rumah di Perancis…. Read more

Perang Twitter Rita Dan Ayu Yang Tiada Nokhtahnya.

Rita Rudaini tetap dengan pendiriannya tidak mahu bersemuka dengan Ayu Raudhah bagi menjernihkan perselisihan mereka yang semakin serius dan berlanjutan.Walaupun sebelum ini Ayu membuat kenyataan untuk duduk berbincang dengan Rita mencari jalan penyelesaian bagi masalah mereka berdua tetapi Rita tetap dengan keputusannya. “BUAT apa berjumpa, sudah terlambat dan saya sudah… Read more

Mizz Nina Bersuara Mengenai Persembahan Hari Arthur.

Berikutan persembahan Hari Arthur yang dikecam hebat kerana mendapat penajaan dari syarikat minum keras,penyanyi Ning Baizura telah menarik diri daripada acara tersebut.Kini tinggal isteri kepada penyanyi kumpulan Hujan iaitu Mizz Nina yang tetap akan meneruskan persembahan beliau kerana ini adalah tahun ketiga beliau terlibat dalam persembahan ini. Mengakui mengetahui persembahan… Read more

Linda Onn Malu Digelar ‘Bengong’.

“Dalam sebuah majlis yang dihadiri oleh Tengku Mahkota,Perdana Menteri dan isteri,Menteri Besar,kenamaan dan jemputan yang lain saya telah dipanggil ‘bengong’ dan dia(pelawak) telah menunjukkan jari kepada saya dan mengarahkan saya turun dari pentas”. Menurut Linda,ini adalah kali pertama dia mengalami insiden yang diakuinya sebagai sangat memalukan,beliau terkejut apabila diperlakukan sedemikian… Read more

Bola Hanyut Dari Jepun Ke Alaska Merentasi Lautan Pasifik

Seorang pelajar dari Jepun mendapat kembali bola nya telah hanyut ke Lautan Pasifik semasa tsunami melanda Jepun march tahun lalu. Bola tersebut telah hanyut merentasi lautan pasifik tersebut dan tiba di pantai Alaska yang terletak di benua Amerika Utara. Memang jauh betul bola tu hanyut dan yang menarik telah dijumpai… Read more

Berstail Santai Gaya Kate Middleton

Hmmm..Kate Middleton,, isteri kesayangan Putera William ternyata bijak menggayakan pakaiannya dalam apa jua upacara, tidak kira ketika menghadiri makan malam diraja, mahupun ketika hanya bersantai di shopping mall. Of course la..kalau nak jadi isteri putera raja mestilah kena pandai bersolek, bergaya..kan kan?? Takkan la seorang puteri nak berpakaian selekeh gedebeh… Read more

Resipi Berbini 4..

Di bawah ini adalah antara cara yang boleh digunakan untuk hidup berpoligami atau bagi anda yang berniat hendak curang dengan pasangan. Bila anda balik lambat, jangan kata ada meeting, katakan padanya bahawa anda ada affair, mesti dia ingat anda bergurau dan tak akan tanya lagi.. Sila gunakan panggilan ‘sayang’, ‘honey’,… Read more

Anak Kembar Ku..

Empat orang bakal ayah sedang menunggu kelahiran bayi mereka diruang rehat sebuah hospital. Kegelisahan jelas diriak muka mereka… Seorang jururawat keluar dari bilik pembedahan lalu berkata kepada lelaki yang pertama, “Tahniah! Isteri Tuan selamat melahirkan anak kembar dua.” “Kembar dua! Kebetulan pula, saya bekerja di menara berkembar Petronas,” kata lelaki… Read more

Angkat Motosikal 120kg

Lucknow, India~Pernah tak korang terfikir nak angkat motosikal TZM seberat 120kg?? Tu lah yang seorang pelatih kecergasan, Rahul Tiwari buat. Dia telah mengangkat sebuah motosikal seberat 120kg dalam 1 latihan kecergasan di bandar ini kelmarin. Tiwari bertindak mengangkat motosikal itu selepas mendapat ilham daripada seorang aktor Bollywood, John Abraham. Pada… Read more