Sigmond, Albert dan Mata Hari

Sigmond Freud, ahli psikologi terkemuka tidak pandai membaca jadual perjalanan keretapi. Oleh itu, beliau perlu sentiasa ditemani jika hendak ke mana-mana. Apakah kata-kata terakhir Albert Einsten sebelum meninggal dunia? Malang sungguh, tiada sesiapa yang tahu kerana dia bertutur dalam bahasa Jerman sedangkan ketika di penghujung nyawanya Einstein dijaga dan dirawat… Read more

Koleksi Kasut yang Tak Sanggup Dipakai

Bagi yang suka shopping kasut, pasti dah banyak koleksi kasut korang kan. Tapi agak-agak ada tak kasut-kasut kat bawah ni dalam koleksi korang. Kalau ada pun agak-agak korang sanggup pakai tak pergi jalan-jalan kat shopping mall ke?huhu