Khasiat Minyak Ikan Omega 3

Hari ni saya nak cerita sikit tentang khasiat minyak ikan yang ada omega-3. Biasanya minyak ikan laut dalam mengandungi asid lemak Omega-3 yang terdiri dari EPA dan DHA. EPA dan DHA ni memang diperlukan tubuh kita. So mari kita tengok apakah khasiat dan faedah dari kesihatan yang boleh kita perolehi… Read more

Menarik,,Mesti Baca..5

Ia mengambil masa selama 5 bulan untuk memberitahu Ratu Isabella mengenai pengembaraan Columbus dan 2 minggu bagi masyarakat Eropah untuk mengenai tentang pembunuhan Presiden Amerika, Abraham Lincoln. Bagaimanapun, hanya 1.3 saat sahaja diperlukan untuk manusia menerima kata-kata pertama dari angkasawan Neil Amstrong bahawa manusia boleh berjalan di atas permukaan bulan…. Read more

Rekabentuk Pejabat Yang Pelik Tapi Menarik

Sekarang ni, macam2 ada yang kat dunia. Pejabat tempat orang bekerja pun dah berubah bentuk kepada lebih menarik tetapi pelik. Mari kita tengok design pelik yang dibuat oleh orang: Itu yang ada gambar jerung, yang ni plak rekabentuk office dalam gua: Selain tu, ada lagi ni, pejabat ala2 istana: