Koleksi Gambar Lawak & Pelik Part 2

Jom layan gambar seterusnya…

Koleksi Gambar Lawak & Pelik Part 1

Jom layan gambar-gambar pelik dan kelakar ni… huhu

9 Zebra Cross Terunik

Jom layan sembilan zebra cross yang paling unik di dunia! 1) Plug zebra cross – Kreatif betul diaorang ni boleh buat zebra cross camni. Wayar plug tu dijadikan double line. 2) Words zebra cross – Macam-macam tulisan ada. Sambil nak melintas, sambil tu baca. Agak-agak kena langgar dengan kereta, pasrah… Read more

ALAM 2008 UTM

Dengar citer ALAM 2008 best giler, ape yang best tak sure la sebab aku tak pegi..hehe.. Maybe bukan rezeki aku nak pegi semester ni. Ape yang aku tahu Uitm Perak jadi juara keseluruhan. Info lain tunggu je semester depan,…huhu. Jom layan trailer Alam ni..