Aku Menyesal kahwin…………..

AKU MENYESAL KAWIN……………….. Ini cerita aku….. Aku baru je kawin, ngan pilihan mak aku. Aku tak penah kenal pon dia. Tapi mak punye pasal kan, aku terpaksa follow je la. Arghh, nyesal giler kawin.. Kalau dulu masa belom kawin, ikut suka aku je nak tido kol brape, nak bangun kol… Read more

[Gambar] DAP Guna Treler Kempen ‘Ubah Sekarang Bersihkan Malaysia’

Kreatif, itulah yang boleh dikatakan dalam aktiviti berkempen Pakatan Rakyat bagi menghadapi Pilihan Raya Umum ke 13  tidak lama lagi. Sebelum ini PKR  berkempen dengan Bas Jelajah Merdeka Rakyat mereka ke beberapa tempat diseluruh negara. Dilaporkan tengah hari tadi, DAP pula telah melancarkan Treler ‘Ubah Sekarang Bersihkan Malaysia‘. Memang gempak… Read more

Rahsia Dr.M Di Era Pemerintahannya.

Tun Dr.Mahathir bin Mohamad dilahirkan pada 10 Julai 1925 merupakan Perdana Menteri Malaysia yang keempat.Ketika penggal kepimpinannya dari 16 Julai 1981 sehingga 31 Oktober 2003,beliau berjaya membawa pembangunan melalui dasar-dasar dan perancangan yang diilhamkan dari kejayaan negara-negara luar sehingga mengangkat Malaysia ke pentas dunia sebagai salah sebuah negara yang berdaya… Read more

Lelaki Kacak

Apa yang korang rasa apabila mendengar perkataan lelaki kacak? Tentu anda akan terpikir tentang lelaki yang kacak bukan. Sebagai contoh seperti Aaron Aziz ke, takpun David Beckham ke dan ramai lagi. Tetapi macam mana pula mereka yang tak kacak, adakah mereka boleh jadi lelaki kacak? Sememangnya boleh sepatutnya, sebab lelaki… Read more

Stail Rambut Berwarna-Warni Selena Gomez

Wow..Selena Gomez warna warni kan rambutnye..?? Kalau dah artis luar negara yang start trend nie, confirm,,! Dalam dua tiga minggu nie,,akan berwarna-warni jugaklah rambut remaja kita di Malaysia nie..jom kita saksikan sama-sama.. * sesaper yg masih sayang kan rambut hitam manisnya tu, jgn tiru aksi merbahaya ini..hehehe..  :korek2: